Το πρώτο εξιτήριο, ως ύποπτο κρούσμα κορωναϊού, από το Νοσοκομείο μας!

/

Μετά από έγκυρες πληροφορίες μας, είμαστε σήμερα σε θέση να ανακοινώσουμε και μιά ευχάριστη είδηση, από το Νοσοκομείο Καστοριάς.

46χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος νοσηλεύονταν για κάποιες μέρες στην ειδικά διαμορφωμένη, για ύποπτα κρούσματα κορωναϊού, Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα και μετά από κατάλληλη θεραπεία που ακολουθήθηκε σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και λοιμωξιολόγους των νοσοκομείων αναφοράς της Θεσ/νίκης, πήρε χθές εξιτήριο από το Νοσοκομείο και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, απομονωμένος από το οικείο περιβάλλον του και υπό στενή  παρακολούθηση των ιατρών του Νοσοκομείου μας, αναμένοντας το αποτέλεσμα του τρίτου δείγματος (τα δύο πρώτα βγήκαν αρνητικά) που ελήφθη και εστάλη για εξέταση.

Είναι το πρώτο εξιτήριο νοσηλευόμενου, ως ύποπτο κρούσμα, που δίνεται από το Νοσοκομείο Καστοριάς και αποτελεί μιά ενθαρρυντική εξέλιξη.

Παράλληλα, όπως πληροφορούμαστε, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Κέντρο Υγείας Καστοριάς (ΙΚΑ), προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο μας.

Προηγούμενο Άρθρο

300 στολές και Προστατευτικά γυαλιά παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

3η Παράδοση Υλικού στο ΕΚΑΒ από την Π.Ε. Καστοριάς

Τελευταία από Τοπικά Νέα