Την επίσκεψη υποστηρικτών και δωρητών του Νοσοκομείου Καστοριάς δέχθηκε ο Δ/τής του Γρηγόρης Χάτσιος

Με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα την επίσκεψη φίλων και διαχρονικών υποστηρικτών και δωρητών του νοσοκομείου. Τον Δήμο Σιώκη, Πρόεδρο του συλλόγου Καστοριέων Ομόνοια Νέας Υόρκης, τον Παναγιώτη Α. Μακρίδη επίτιμο μέλος Καστοριέων Φρανκφούρτης, τον Γιώργο Τζήμα μέλος του ΔΣ Καστοριέων Ομόνοια Νέας Υόρκης και την Χρύσα Ζούκη-Τενεκετζή εκπρόσωπο αποφοίτων 1981 .

Τους ευχαρίστησα για την προσφορά τους ειδικά στο πρώτο δύσκολο κύμα της πανδημίας, τους συγχάρηκα για την μεγάλη αγάπη τους για την γενέτειρα και συζητήσαμε θέματα του νοσοκομείου και της περιοχής.

Εύχομαι υγεία και ευημερία στους ίδιους, τα μέλη των συλλόγων και όλους τους απόδημους. Το ενδιαφέρον τους μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Γρηγόρης Χάτσιος

Προηγούμενο Άρθρο

Το πρόγραμμα της 47ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου: Δρομολόγια με αστικά λεωφορεία για τη συναυλία

Τελευταία από Υγεία

Υπογραφή Σύμβασης 2.054.725,70€ για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Νοσοκομείου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη

Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς για την Ενεργειακή