Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Κατασχέθηκαν συνολικά 55 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων και 1 κιλό και 750 γραμμάρια λαθραίου καπνού

Χθες (07-05-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε 38χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου, καθώς και σε έρευνα στην οικία του, σε περιοχή της Καστοριάς, βρέθηκαν συνολικά -55- πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και -35- συσκευασίες καπνoύ, συνολικού βάρους -1.750- γραμμαρίων, χωρίς αυτές να φέρουν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ανωτέρω πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλληψη 44χρονης σε περιοχή της Καστοριάς για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Επόμενο Άρθρο

Στις 11 Ιουνίου κλείνουν Γυμνάσια και Λύκεια, τι ισχύει για Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

Τελευταία από Τοπικά Νέα