Συνάντηση Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με το Προεδρείο Γουνεργατών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»

/

Συνάντηση με το Προεδρείο του Σωματείου Γουνεργατών «Ο Προφήτης Ηλίας» πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, παρουσία της νέας Αντιπεριφερειάρχη Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών κ. Ευφροσύνης Ντιό και στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον κλάδο με κυριότερο αυτό της κατάρτισης των ανέργων γουνεργατών.

Όπως προέκυψε από τη συνάντηση και μετά από επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, εντός του επόμενου δεκαημέρου αναμένεται η ολοκλήρωση των τευχών εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση της υλοποίησης των δράσεων κατάρτισης, ενώ μέχρι και τις αρχές Μαρτίου του νέου έτους θα αρχίσει η εκπαίδευση.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αντιλαμβανόμενη την αγωνία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο  κλάδος της γούνας, καθώς και τη σπουδαιότητά του στην περιφερειακή οικονομία, βρίσκεται στο πλευρό των γουνεργατών αλλά και των γουνοποιών, στηρίζοντας  με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειες τους για ανάκαμψη του κλάδου.

ΠΔΜ

Προηγούμενο Άρθρο

Εορταστικά δωρεάν δρομολόγια του καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» αύριο, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Επόμενο Άρθρο

31 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 10/11 στην ΠΕ Καστοριάς – Δείτε την κατανομή πανελλαδικά

Τελευταία από Γούνα

Μαρία Αντωνίου: Ένα δίκαιο αίτημα των επαγγελματιών της γούνας γίνεται πράξη – Οι εκτροφείς γουνοφόρων ζώων εντάσσονται στο καθεστώς επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης αγροτικού πετρελαίου

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Δημήτρη Μαρκόπουλο είχε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία