Συνάντηση Εργασίας Ολυμπίας Τελιγιορίδου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς

Συνάντηση εργασίας με τον διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς κ. Αντωνιάδη Βασίλη είχε σήμερα η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Μετά την συνάντηση η κ. Τελιγιορίδου δήλωσε τα εξής:

«Τα τελευταία δύο χρόνια το νοσοκομείο Καστοριάς έχει αναβαθμίσει κατά πολύ τις υπηρεσίες του και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Νομού Καστοριάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Αντωνιάδη στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Σήμερα συζητήσαμε την περαιτέρω αναβάθμιση και ενίσχυση των νοσοκομειακών δομών που είναι:

Η δημιουργία Ο.Κ.Α.Ν.Α. στην Καστοριά καθώς και η λειτουργία του Κέντρου Αποκατάστασης στο Άργος Ορεστικό σε ανοιχτού και κλειστού τύπου.

Στη συνάντηση επίσης συζητήθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου ύψους 1.500.000 ευρώ μέσω ΕΣΠΑ καθώς και η αγορά νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 876.000 ευρώ.

Η αναμόρφωση και βελτίωση των κτιρίων και εγκαταστάσεων των κλινικών μέσω ΠΔΕ καθώς επίσης και η εγκατάσταση μονάδος παραγωγής οξυγόνου.

Τέλος συζητήθηκε στο επόμενο διάστημα να υπάρξει μια περαιτέρω ενίσχυση του βοηθητικού προσωπικού του νοσοκομείου και η στελέχωση του ΕΚΑΒ με επιπλέον οδηγούς.

Με τον κ. Διοικητή έχουμε διαχρονικά μια άψογη συνεργασία και συμφωνήσαμε για τους νέους στόχους προς όφελος όλων των πολιτών του νομού Καστοριάς με την παροχή ακόμα υψηλότερων υπηρεσιών υγείας».

Γραφείο Τύπου Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Προηγούμενο Άρθρο

Εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. του ΣΕΓ

Επόμενο Άρθρο

Αυτόπτες μάρτυρες μικρής αρκούδας στην «Πέτρα»

Τελευταία από Τοπικά Νέα