Στον τελικό η εθνική ανδρών γκολφ με τον Καλαματιανό – Καστοριανής καταγωγής Χρήστο Πανταζίδη

Στον τελικό του European Men’s Team Shield Championship 2019 που διεξάγεται στην Λιθουανία αγωνίζεται σήμερα η εθνική μας ομάδα ανδρών στο Γκολφ, έχοντας στη σύνθεσή της τον νεαρό Καλαματιανό (Καστοριανής καταγωγής) Χρήστο Πανταζίδη, της Costa Navarino.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον ομαδικό αγώνα και στο δρόμο για το χρυσό μετάλλιο θα βρει αντίπαλο το αντίστοιχο συγκρότημα της Κύπρου. Η εθνική μας απέκλεισε τα τελευταία 24ωρα την Μάλτα και την διοργανώτρια Λιθουανία, ενώ στο πρωτάθλημα συμμετέχουν συνολικά 21 ομάδες: Μάλτα, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Ελλάδα, Λιχνεστάιν, Ουγγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Σκόπια και Γεωργία.

Στο Ελσίνκι Πανταζόπουλος, Κοτσοβός
Η Μεσσηνία, μέσω της ακαδημίας και της ομάδας γκολφ της Costa Navarino έχουν διαρκείς επιτυχίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Έτσι, μετά τον Χρήστο Πανταζίδη, που ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει πρωταθλητής Ευρώπης, για μια μεγάλη διοργάνωση στο εξωτερικό ετοιμάζονται δύο ακόμα αθλητές. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Πανταζόπουλο και Κωνσταντίνος Κοτσοβός που θα συμμετάσχουν στο Finish Amateur Championship, 8-10 Αυγούστου στο Ελσίνκι!

Πηγή: tharrosnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Κάπνισμα & οδήγηση: Πρόστιμα από 1.500 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος

Επόμενο Άρθρο

Β. Παπακωνσταντίνου – Back to the Roots! (φωτογραφίες+video)

Τελευταία από Αθλητικά

Έγκριση διεξαγωγής αγώνα Αθλητικής Αλιείας κυπρίνου Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου από τις 19 Απριλίου ως τις 21 Απριλίου 2024

Από το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας, Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας