Στην Καστοριά το 3ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (φωτο)

/

Στην Καστοριά πραγματοποιείται σήμερα και αύριο το 3ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Κατά το διήμερο των εργασιών του συνεδρίου το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά εκτός Αθηνών, θα αποφασιστεί η τροποποίηση καταστατικού της Ομοσπονδίας θα γίνει ο απολογισμός των δράσεων και ο προγραμματισμός νέων, ενώ οι περιφερειακές ενώσεις θα καταθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Επιλέξαμε την πόλη της Καστοριάς ως ακριτική περιοχή, για να καταλάβουν καταρχήν οι πολίτες και οι στρατιωτικοί, ότι δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα, οι ένοπλες δυνάμεις είναι κοντά τους, διασφαλίζουν την εθνική άμυνα, την εθνική κυριαρχία και απόλυτα τον σεβασμό στην ελευθερία». Δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης.

Τις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Καστοριάς, παρακολουθούν στρατιωτικοί από όλη τη χώρα. Παρευρίσκονται επίσης εκπρόσωποι των αρχώνκαι συνδικαλιστικών φορέων των σωμάτων ασφαλείας από την Καστοριά και άλλες περιοχες της Δυτικής Μακεδονίας οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Μαρία Αντωνίου σε εκδήλωση του ΤΕΙ Καστοριάς (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Με Καστοριανό χρώμα ο τελικός του Κυπέλλου ΧΑΝΤΜΠΟΛ Γυναικών

Τελευταία από Εκδηλώσεις

«Με τα φτερά του βιβλίου»: Εκδήλωση για τη φιλαναγνωσία στο Αμφιθέατρο «Φίλιππος Πετσάλνικος» στην Καστοριά από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πληροφόρησης, η Ολιστική Μέριμνα και το Εργαστήρι Βιβλίου BookLab του Πανεπιστημίου Δυτικής