Πρόγραμμα 14ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών 2016

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας δημοσιοποιούμε το πρόγραμμα της 14ης  Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην περιοχή της Κοζάνης, περιμένοντας για ακόμη μία χρονιά τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών στη μεγάλη αυτή γιορτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η «Φλόγα της Αγάπης», όπως είναι γνωστή η φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, διαδίδει το μήνυμα της προσφοράς ζωής από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό, σε ολόκληρη τη χώρα. Με το πέρασμα της έχουμε νέους εθελοντές αιμοδότες, αλλά και συλλόγους που δημιουργούνται σε περιοχές που δεν υπήρχαν. Έτσι έγινε και πριν από 11 χρόνια στην πόλη μας, όπου η 3η Λαμπαδηδρομία ήταν η αφετηρία της δημιουργίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στην πόλη μας.

Η Λαμπαδηδρομία είναι μία ιδιαίτερη δράση, είναι μία γιορτή του εθελοντικού κινήματος και γι’ αυτό θέλουμε τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών στη μεγάλη αυτή γιορτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε όλους, πρεσβευτές του πολιτισμού, του  αθλητισμού και του εθελοντισμού, να τρέξετε λαμπαδηδρόμοι και να βοηθήσετε κι εσείς στη διάδοση του μηνύματος της προσφοράς. Ένας δεν φτάνει, χρειαζόμαστε όλοι μαζί και καθένας ξεχωριστά, ώστε να γίνει η Εθελοντική Αιμοδοσία πράξη συνείδησης και να καταστεί η χώρα μας αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας για τη διαδρομή και από ποιο σημείο της πόλης μπορείτε να ενταχθείτε στους δρομείς της 14ης Λαμπαδηδρομίας στο γραφείο μας, Π.Χαρίση 23, στο aimodoteskoza@yahoo.gr αλλά και στο facebook:Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης.

Τετάρτη   15 Σεπτεμβρίου    Άνω κώμη – Καισαρειά 

Κυριακή  18 Σεπτεμβρίου     Τσοτύλι

Δευτέρα    19 Σεπτεμβρίου    Λευκοπηγή – Αγία Παρασκευή 

Τρίτη        20 Σεπτεμβρίου     Πετρανά 

Τετάρτη    21 Σεπτεμβρίου    ΤΕΙ

Πέμπτη     22 Σεπτεμβρίου     Κοζάνη

Πέμπτη 22/9/2016 (Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο)

Σ.Ε.Α. Κοζάνης: Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών από ΤΕΙ και εντός πόλεως (Δρομείς – ποδηλάτες)

19:00 Κόμβος Τρίκου – Δημοκρατίας – Παύλου Χαρίση 23 (μέσω  Ξενοφώντος) – Μητροπολίτου Φωτίου – Μπουσίου – Ειρήνης (Πεζόδρομος) – Πλατεία Νίκης – Άναμμα Βωμού στις 20:00.

Παράλληλα, 19:30 Δρομείς από παλιό ΚΤΕΛ – Μακεδονομάχων – Πλατεία Νίκης

Και Ποδηλάτες θα κάνουν βόλτες στην Μακεδονομάχων (που θα παραμείνει κλειστή από 08:00-21:00) 

Υπεύθυνος Διαδρομών Λαμπαδηδρομίας: Τσαουσίδης Θεόδωρος: 6977337561 & 2461040575

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι Σύλλογοι συμμετέχετε στην διαδρομή αν θέλετε με τα διακριτικά του συλλόγου σας, με ποδήλατα, με σκεϊτ, με πατίνια κ.λ.π , αρκεί να μας ενημερώσετε, ώστε να μεριμνήσουμε για τη σωστή διοργάνωση.

Οι μεμονωμένοι φίλοι μας απλά επικοινωνούν με το Σύλλογο για τα απαραίτητα (από πού θα μπουν στην διαδρομή, να προμηθευτούν μπλουζάκια κ.λ.π.)

Τις εκδηλώσεις καλύπτει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ) – παράρτημα Κοζάνης & οι Σύλλογοι Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης ΣΥΡΑΚΟΖ & ΕΡΑΔΥΜ

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

14η Λαμπαδηδρομία 2016

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας: ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επόμενο Άρθρο

Η ώρα για το ραντεβού του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων πλησιάζει

Τελευταία από Ελλάδα