Πραγματοποιήθηκε ο 9ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός και στην Καστοριά (φωτο)

/

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας ( https://www.facebook.com/thilazo/ ) διοργάνωσε τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού από Ελληνίδες μητέρες.

Για την Καστοριά την διοργάνωση ανέλαβε και φέτος η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς.

(https://www.facebook.com/groups/kastoriathilasmos/)
https://www.facebook.com/events/291829498208228/

Στην πόλη μας φέτος στον φιλόξενο προαύλιο χώρο του ΚΠΕ Καστοριάς, στις 12:00 ακριβώς, θήλασαν και καταμετρήθηκαν 16 παιδιά φέρνοντας έτσι σε επαφή την κοινωνία με την εικόνα του θηλασμού, δείχνοντας πόσο τρυφερή, μαγική, αληθινά αγνή διαδικασία είναι.

Δημιουργώντας ένα ένθερμο κλίμα, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση δεκάδες υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού όπως θηλάζουσες και μη μητέρες, μέλλουσες μητέρες, πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλοι και λοιποί συγγενείς. Οι μικροί φίλοι του μητρικού θηλασμού διασκέδασαν με δημιουργικές δραστηριότητες με την εμψυχώτρια Γεωργία Παγούνη ενώ διανεμήθηκε δωρεάν ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά στις μητέρες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς για τη φιλοξενία του, στους πολύτιμους χορηγούς, ιδιώτες επαγγελματίες της περιοχής μας χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η όλη οργάνωση με επιτυχία, καθώς και σε όλους όσους παραβρέθηκαν στηρίζοντας την εκδήλωσή μας.

Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Μουσική Εκδήλωση για την 11η Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 3 & 4 Νοεμβρίου 2018

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Pub Quiz στο La Maison!

Μετά την επιτυχία του 1ου Pub Quiz, πάμε με φόρα για το 2ο, την Τετάρτη 27