Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία της Saga Furs: 100% πωλήσεις και σημαντική αύξηση τιμών στα Black και Mahogany

H δημοπρασία της Saga Furs ολοκληρώθηκε με 100% πωλήσεις και 10 έως 15% άνοδο των τιμών στα Black and Mahogany.

Συγκεκριμένα, τα αρσενικά Black πωλήθηκαν κάτω από έντονο ανταγωνισμό, σε τιμές αυξημένες κατά 15 % συγκρινόμενες με αυτές της δημοπρασίας Μαρτίου. Τα αρσενικά Mahogany σημείωσαν αύξηση 10 % σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα τιμών.

Οι τιμές των θηλυκών Black αυξήθηκαν κατά μέσο όρο 10% σε σύγκριση με τη δημοπρασία Μαρτίου, ενώ τα θηλυκά Mahogany σε σταθερές έως ελαφρά αυξημένες τιμές σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα τιμών.

100% πωλήθηκαν και οι τελευταίες συλλογές της σεζόν σε Black Cross και Silver Cross σε τιμές αυξημένες κατά μέσο όρο 5 % σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα. Κυρίαρχη σε όλες τις αγορές ήταν η Κίνα με καλή υποστήριξη από την Κορέα και την Ευρώπη.

Η Saga Furs πούλησε 3 εκατομ. mink και περισσότερες από 800.000 fox και Finnraccoon, η αξία των οποίων ήταν πάνω 126 εκατομ. ευρώ. Οι πελάτες ήταν πλέον των 600 προερχόμενοι από όλες τις αγορές, εκ των οποίων αριθμός μεγαλύτερος από το μισό προέρχονταν από την Κίνα. Όμως και στους Κινέζους πελάτες είδαμε μεγάλο αριθμό εντελών νέων πελατών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την υποστήριξή τους κατά την διάρκεια της δημοπρασίας Ιουνίου και να τους ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι.

Η επόμενη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 23 Σεπτεμβρίου.

Saga Furs

Προηγούμενο Άρθρο

Στον αύλειο χώρο του τελωνείου τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα

Επόμενο Άρθρο

Ξεκινούν τη λειτουργία τους τα Ιαματικά Λουτρά Αμμουδάρας

Τελευταία από Γούνα

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς: Δίπλα στους γουνοποιούς που δεν έχουν ενταχθεί σε κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα αποζημίωσης εξαιτίας του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στα δίκαια

Αναδιάρθρωση Δ.Σ. Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 ΤΣΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         ΓΙΩΡΑΣ ΝΑΟΥΜ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                    ΜΗΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ                                                       ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.                                                ΓΚΙΑΤΑΣ