Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο βουνό της Καστοριάς με τίτλο: “Ανακαλύπτοντας τον Κρίνο της Παναγίας” (φωτο)

/
Η 2η μέρα της εκδήλωσης χθές με τίτλο: “Ανακαλύπτοντας τον Κρίνο της Παναγίας” ολοκληρώθηκε με την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του Dr. Γεωπονίας Μάκη Κουσουνή. Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία και στήριξη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τον Δήμο Καστοριάς τον Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Με την πεποίθηση ότι ο Κρίνος της Παναγίας μπορεί να αποτελέσει ορόσημο για την Καστοριά, δίνουμε απο τώρα Ραντεβού για του χρόνου με εμπλουτισμό των δράσεων.
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών
Προηγούμενο Άρθρο

Με τον διαγωνισμό ψαρέματος ολοκληρώθηκε σήμερα η 20η Γιορτή Καστοριανού Ψαριού (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

«Εκδήλωση παρουσίασης δράσεων των Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορικής & Επικοινωνιών (Π.Ε.Κ. – Τ.Π.Ε.) της (Π.Δ.Ε.) Δυτ. Μακεδονίας» (φωτο)

Τελευταία από Εκδηλώσεις