Φτύσε για κάτι που αξίζει: Μιά καλή πράξη, μια πράξη ΖΩΗΣ! (φωτογραφίες)

//

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που οργανώθηκε την π. Κυριακή 14 Αυγούστου, στην αυλή της οικίας Δίτσιου στην Καλλιθέα Καστοριάς, από την παρέα: Τρύφων Δίτσιος, Θοδωρής Γιαννελόπουλος, Βασίλης Νικολάου, Ανδρόνικος Γεωργιάδης, Γιάννης Βελλίδης, Βαλάντης Γάλλος, Στέφανος Τράσιας, Γιάννης Ράλλης, Κώστας Αντωνίου, Βαγγέλης και Γρηγόρης Χατζής, σε συνεργασία με την κα Αγγελίνα Δίτσιου και έφερε τον τίτλο: «Φτύσε για κάτι απου αξίζει…και κάνε τη λευχαιμία παρελθόν!!!».

Σ’ αυτή την πρόσκληση ΖΩΗΣ, ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί συμπολίτες μας,  εθελοντές δότες μυελού των οστών και κυρίως νέα παιδιά αλλά και ο Συλ. Καλλιθέας Καστοριάς «Μέγας Αλέξανδρος».

Να σημειώσουμε, ότι αντίστοιχη εκδήλωση με πολύ μεγάλη επιτυχία, διοργανώθηκε τον π. Μάϊο, από την κα Αγγελίνα Δίτσιου, έχοντας τον ίδιο στόχο: Να γίνει ο νομός μας ένας από τους νομούς με τους περισσότερους Δότες Μυελού των Οστών στην Ελλάδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο στην εν λόγω παρέα, όσο και στην κα Αγγελίνα Δίτσιου, γι΄αυτή τους την πρωτοβουλία.

Προηγούμενο Άρθρο

8th Street Mode Festival: Το μεγαλύτερο open-air-festival της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά! (αναλυτικό πρόγραμμα)

Επόμενο Άρθρο

Ποιοι Έλληνες αθλητές αγωνίζονται, σήμερα, στο Ρίο

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Pub Quiz στο La Maison!

Μετά την επιτυχία του 1ου Pub Quiz, πάμε με φόρα για το 2ο, την Τετάρτη 27