Καστοριά: Με κεντρικό σύνθημα “Ο μισθός δεν φτάνει, ο λογαριασμός δεν βγαίνει”, πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη πανελλαδική απεργία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ

Μεταξύ άλλων διεκδικούν  αύξηση των μισθών, λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους.

Στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης, έγιναν το πρωί στην Καστοριά εκδηλώσεις . Ωστόσο η συμμετοχή ήταν μικρή.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς  και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο της Π.Ε Καστοριάς.

Χωριστή συγκέντρωση διοργάνωσε το Π.Α.Μ.Ε απέναντι από το κτίριο της Π.Ε. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης  φωνάζοντας συνθήματα.

fonikastorias.gr – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Εμβόλιο: Ανοίγει αύριο, 7 Απριλίου, η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση – Ποιους αφορά

Επόμενο Άρθρο

Το πασχαλινό μπαζάρ του Συλλόγου Υποτροφιών Καστοριάς (φωτο)

Τελευταία από Τοπικά Νέα