Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Καστοριάς για τη γιορτή της μητέρας (φωτο)

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς η εκδήλωση για την ημέρα της μητέρας  που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας.

Ως εκ τούτου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, που μας χάρισαν μία ονειρεμένη βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αλλά και γεμάτη πάθος, παλμό και ζωντάνια.

Ευχαριστούμε θερμά την ομιλήτρια κα Σόνια Ευθυμιάδου – Παπασταύρου (εκπαιδευτικό και συγγραφέα), την κα Σάσα Παπουλίδου (Καλλιτεχνική Διευθύντρια), τα παιδιά της χορωδίας που μας γοήτευσαν με τις υπέροχες φωνές τους και τον Νίκο Τσιολάκα για την απαγγελία ποιημάτων. Ακόμα την κα Ευαγγελία Πετσάλνικου και το Δ.Σ. του Μπαιρακτάρειου Ωδείου για την φιλοξενία και τη συνεργασία.

Επίσης την κα Καίτη Αποστόλου και το κατάστημα “Gallery de fleur” για τον στολισμό, την κα Σούλα Σωτήρογλου για την προσφορά  των δώρων, τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που φιλοξένησαν και προέβαλαν την εκδήλωσή μας και τον Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ευχαριστούμε θερμά και τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που ποικιλοτρόπως στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας και όλους όσους παραβρέθηκαν ή με όποιο τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της

Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Νεστορίου: Εκδήλωση Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο

Επόμενο Άρθρο

Εμβολιασμοί και στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες από τον Δήμο Καστοριάς και την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας (φωτο)

Τελευταία από Uncategorized