Μεγάλη η επιτυχία του 8ου Run Greece Καστοριάς (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

/

Μετά από  δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών, με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπει το πρωτόκολλο της  Γενικής  Γραμματείας Αθλητισμού, η Καστοριά φιλοξένησε σήμερα για 8η συνεχή χρονιά, το Run Greece, μιά πολύ πετυχημένη και αυτή τη φορά εκδήλωση, την οποία συνδιοργάνωσαν, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας, η Περιφερειακή μας Ενότητα και ο Δήμος Καστοριάς.

Από νωρίς το πρωΐ, κάτω από θαυμάσιες καιρικές συνθήκες, άτομα κάθε ηλικίας είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς και στα άλλα σημεία που είχαν οριστεί οι εκκινήσεις του αγώνα.

Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου και των 10 χλμ δόθηκε στις 10 το πρωΐ από την αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη και των 5χλμ από τον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη ενώ στην περιγραφή των αγωνισμάτων ήταν ο Χρήστος Νατσούλης και η Όλγα Δέλλιου – Νατσούλη. To Run Greece, τίμησε με την παρουσία της, η Ολυμπιονίκης δισκοβολίας Τασούλα Κελεσίδου, την οποία ευχαρίστησαν για την παρουσία της και τίμησαν οι διοργανωτές, όπως τίμησε και ίδια με προσφορά αναμνηστικών μεταλλίων μαραθωνίου, την Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Καστοριάς.

Στους τρείς πρώτους, κάθε αγωνίσματος, απονεμήθηκαν διπλώματα, μετάλλια και κύπελλα, ενώ και σε όλους τους συμμετέχοντες, απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι δρομείς, από την Καστοριά αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας, έφτασαν τους 1.500.

Συγχαρητήρια σε όλους, όσοι συνέβαλαν, ο καθένας στον τομέα του, στην μεγάλη και φέτος επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα στους εθελοντές.

fonikastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση και ομιλία της αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Μνήμες γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού – Μουσικό αφιέρωμα του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς

Τελευταία από Αθλητικά