Κοπή βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού (φωτογραφίες)

/

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοπή της βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου “ΛΙΜΝΑΙΟΝ”, στην οποία παραβρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες της Ι.Μ. Καστοριάς π. Πορφύριος Καράτζιος και π. Ιάκωβος Πνευμονίδης.
Τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η κα. Σταυρούλα Καραδήμου – Τσιόγκα, η οποία κέρδισε το φλουρί και πήρε το δώρο της, ένα κόσμημα από το κατάστημα “ΤΣΟΛΑΚΗ”, το οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί εγκάρδια όλες και όλους που παρευρέθησαν σ’ αυτήν την καθιερωμένη και πολύ επιτυχημένη ετήσια εκδήλωσή του, και ειδικά τα μέλη και τις κυρίες του Συλλόγου που προσέφεραν τα εξαιρετικά εδέσματά τους, όπως και την κα Βούλα Σμαροπούλου για την άψογη φιλοξενία στο Ξενοδοχείο της.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται το 2023 να είναι ένα ευτυχές, δημιουργικό και ευλογημένο έτος για τον Σύλλογο, τα μέλη του, τους φίλους του και για όλον τον κόσμο.

Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δισπηλιού

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Δήμητρα  Βασιλείου-Στούμπου

Η Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

Ελένη Τσιόλα

Προηγούμενο Άρθρο

Ολυμπία Τελιγιορίδου: “κ. Μητσοτάκη το μόνο ποσοστό που εξασφαλίσατε στην Καστοριά πάνω από 50%, είναι αυτό της ανεργίας”

Επόμενο Άρθρο

Απεργιακή συγκέντρωση αύριο Ε.Λ.Μ.Ε. & Σ.Ε.Π.Ε. Καστοριάς

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Τί τρέχει στη Μητροπόλεως;

Οδός Μητροπόλεως,περαστικοί διαβάτες στέκονται απέναντι στις άδειες βιτρίνες και συνομιλούν με τα είδωλά τους. Τετάρτη 24

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή η Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία της Ορεστίδος για τριήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα

H Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού,  συμμετέχει στην Ελληνοκυπριακή Χορωδιακή Συνάντηση «Χορωδιακό Φεστιβάλ Music Life Άργος 2024» που θα γίνει το Σάββατο 20