Καλοκαίρι και Καστοριά, 19 συγγραφείς, Ποιήματα και Πεζά

//

Ιστορίες για ένα παλιό σεντούκι, για ένα καρπούζι που κυλάει, για μια βόλτα στη θάλασσα, για αχινούς με γυμνά καβούκια.

Ιστορίες για ένα ρυμουλκό που περνά κάτω από το παράθυρο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο, τέσσερα άλογα με μαύρα φτερά, μια φωτογραφία γάμου.

Ιστορίες για αυτούς που επιστρέφουν στον τόπο τους και άλλους που προσπαθούν να καταλάβουν γιατί έφυγαν απ’ αυτόν.

Ένα μοναδικό παζλ ανθρώπων και πραγμάτων σε μια συλλογή για το Καλοκαίρι και την Καστοριά.

prosklisi vivlioΤο inkastoria.gr σε συνεργασία με την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς “ένωσαν” τους συγγραφείς της πόλης. Δεκαεννέα ξεχωριστοί καλλιτέχνες δημιούργησαν μια συλλογή διηγημάτων, ποιημάτων, αλλά και ένα εικονογραφημένο παραμύθι, για τους μικρούς αναγνώστες, με κεντρική αναφορά στο καλοκαίρι.

Οι Ντίνα Αγράμπελη, Αλέξης Γούδας, Νίκος Δόικος, Στέλλα Καλαμπούκα, Σοφία Κλειούση, Όλγα Κοκκίνου Στασινοπούλου, Βενιζέλος Αλέξανδρος Μιχαήλ, Νίκος Μερτζανίδης, Ουρανία Μπάγγου, Μαριλένα Μπουμπάρη, Γιώργος Πάνου, Ηλίας Παπαμόσχος, Χρυσούλα Πατρόνου Παπατέρπου, Μάρκος Πετρόπουλος, Νίνα Ράπη, Μαρία Σέκιου, Μάρθα Τοκατλίδου Σαββοπούλου, Πόπη Φανούλη – Νάτου, Νάνσυ Χατζή, παραχώρησαν ανέκδοτα ποιήματα και πεζά δημιουργώντας ένα μοναδικό αμάλγαμα.

Και το όνομα αυτού: Καλοκαίρι και Καστοριά. 19 συγγραφείς, Ποιήματα και Πεζά

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, το inkastoria.gr και ο Αυτισμός Καστοριάς προσκαλούν τους Καστοριανούς την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 19:30 στην Αυλή του Αρχοντικού Πηχεών στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα (Ντολτσό), οπού θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου ενώ θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτι.

Την παρουσίαση του βιβλίου και τη συζήτηση με τους συγγραφείς και το κοινό θα κάνουν η Ιωάννα Μανέτα (thewholecow.net) και οι Δήμητρα Ριζοπούλου και Μάρκος Πετρόπουλος (inkastoria.gr).

Να επισημάνουμε ότι τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης | NEWS247

Επόμενο Άρθρο

Young Frankenstein από την Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς στο θερινό σινεμά του Αρχοντικού Πηχεών

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Pub Quiz στο La Maison!

Μετά την επιτυχία του 1ου Pub Quiz, πάμε με φόρα για το 2ο, την Τετάρτη 27