Τραγικό τέλος είχε η επιχειρήση διάσωσης 56χρονου κτηνοτρόφου στο Οροπέδιο Λασιθίου καθώς και ενός 80χρονου άνδρα σε απομακρυσμένο χωριό της βόρειας Εύβοιας.
Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα στις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που έχει επιφέρει στη χώρα η κακοκαιρία «Μήδεια».
Σύμφωνα με το ekriti, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που πριν λίγο έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε ότιο 56χρονος είναι νεκρός.
Για το λόγο αυτό, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και να φτάσουν οι διασώστες στο σημείο.
Στην επιχείρηση μετείχε, εκτός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κλιμάκιο του Δήμου και τηςΕΜΑΚ.
Ένας ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε απομακρυσμένη περιοχή. Το συμβάν έγινε πριν λίγο γνωστό.
Ένας νεκρός στην Εύβοια από την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα. Πρόκειται για έναν 80χρονο. Ο άτυχος άντρας έμενε σε απομακρυσμένο χωριό.
Έμενε μόνος του στο σπίτι του και δεν είχε κοντά του κάποιον συγγενή. Πιθανότατα ο θάνατος του οφείλεται σε ανακοπή.
Πέθανε ηλικιωμένος στην Εύβοια
Τα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στη βόρεια Εύβοια είχαν ως τραγικό ποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 80χρονος άνδρας στο απομακρυσμένο χωριό Τρούπι, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 250 μέτρων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο ηλικιωμένος είχε ειδοποιήσει ότι είχε εγκλωβιστεί από το απόγευμα της Κυριακής και αμέσως ξεκίνησαν οι προσπάθειες να φτάσει στο σημείο ομάδα διάσωσης.
Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς τα μεγάλα οχήματα δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν το σημείο, ενώ ούτε και ελικόπτερο Super Puma κατάφερε να πετάξει λόγω των καιρικών συνθηκών.
Όταν έφτασαν τη Δευτέρα οι άνδρες της ΕΜΑΚ στο σημείο, εντόπισαν νεκρό τον 80χρονο, ο οποίος είχε αναπνευστικά και παθολογικά προβλήματα.
reader.gr
