Η Μαρία Αντωνίου στην ΔΕΘ

Στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, όπου ήταν παρόντα όλα τα κορυφαία στελέχη της παράταξης.

Η Μαρία Αντωνίου είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους της ΔΕΘ μαζί με τον Πρόεδρο, ενώ παρέστη και στην εκδήλωση παρουσίασης του Στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης της Ελληνικής Γούνας 2016-2020, που συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Εξωτερικών, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Ελληνική Ομοσπονδίας Γούνας.

 Γραφείο Τύπου Μαρίας Αντωνίου

Προηγούμενο Άρθρο

«Συνάντηση Κοινωνικών Λειτουργών στην Καστοριά»

Επόμενο Άρθρο

Στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας ΟΑΕΔ | Αύγουστος 2016

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου και εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Δημήτρη Μαρκόπουλο

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Δημήτρη Μαρκόπουλο πραγματοποίησε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία