Η Καστοριά γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

/

Με την κοινή παρέλαση τμημάτων του Στρατού, μαθητών, συλλόγων, σωματείων και οργανώσεων, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, κορυφώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πόλη μας, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις εκπροσώπησε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, ενώ παρέστησαν επίσης, η βουλευτής του Νομού μας Μαρία Αντωνίου, λοιπές πολιτικοστρατιωτικές αρχές και πλήθος κόσμου.

Το πρωΐ, πραγματοποιήθηκε Όρθρος και Μεγάλη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό μας Ναό, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλινίκου και στη συνέχεια, επίσημη Δοξολογία και εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας, από τον εκπαιδευτικό του 2ου Γεν. Λυκείου Καστοριάς, Κώστα Αντωνίου.

Ακολούθησε τέλεση Επιμνημόσυνης Δέησης στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μακεδονομάχων, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

fonikastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Αλλαγή ώρας: Αύριο Κυριακή (29/10) γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Επόμενο Άρθρο

Αρρένες Γράμμου: Η τέχνη της φύσης!!! (Απόστολος Νάτσης)

Τελευταία από Εκδηλώσεις