Ζ. Τζηκαλάγιας: Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης για την βία και την αυτοπροστασία των γυναικών (φωτογραφίες + video)

/

Με παρουσία πλήθους κόσμου και δικαίωση της πρωτοβουλίας μου, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο, για την παραχώρηση του οποίου ευχαριστώ τον Δήμο Καστοριάς. Την διοργάνωση πραγματοποίησαν το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς και το Krav Maga Protection International KMP. Οι επιστήμονες του Κέντρου κα Μαρία Παπαλαμπροπούλου κοινωνική λειτουργός και κα Κατερίνα Τσιόλα ψυχολόγος με ουσιαστικές εισηγήσεις ανέλυσαν τις μορφές, τα αίτια, και το κοινωνικό υπόβαθρο της βίας που ασκείται κυρίως στις γυναίκες.

Ο όμιλος των εκπαιδευτών Krav Maga με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Οικονόμου δίδαξε μεθόδους και τακτικές αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας ειδικά σχεδιασμένες για γυναίκες. Η ανταπόκριση με συμμετοχή από το κοινό κοριτσιών και γυναικών άφησε θετικές εντυπώσεις, γεγονός που μας οδηγεί στη σκέψη να οργανώσουμε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο.

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την παρουσία και ονομαστικά τον π. Ελευθέριο εκπρόσωπο του Μητροπολίτη, την κα Χαρούλα Κουράκλη Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς – Εκπρόσωπο του Δήμου Καστοριάς, την κα Κατερίνα Σπύρου Επικεφαλής Μειοψηφίας Δήμου Καστοριάς, τον κ. Γρηγόρη Χάτσιο Διοικητή του Νοσοκομείου και την κα Χριστίνα Ευαγγέλου Γραμματέα και εκπρόσωπο Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Καστοριάς.

Γραφείο Ζήση Τζηκαλάγια

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Σύλλογος Καστοριάς «ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ» έκοψε την Βασιλόπιτά του (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -55- κιλών και -649- γραμμαρίων (Φωτογραφίες)

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Pub Quiz στο La Maison!

Μετά την επιτυχία του 1ου Pub Quiz, πάμε με φόρα για το 2ο, την Τετάρτη 27