Επιστημονική ημερίδα για το περιβάλλον: “Κλιματικές αλλαγές. Μύθος ή πραγματικότητα;” (φωτο)

Μία ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα διοργανώθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βασίλειος Αβραμίδης» του κτηρίου «Δωρεάς Δαμιανού Δούμα» της Ορεστίδος, στο Άργος Ορεστικό.

Εισηγητής ήταν ο κ. Πολυχρόνης Καραγκιοζίδης, Χημικός, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Χημικών Βορείου Ελλάδος, τέως Σχολικός Σύμβουλος, ο οποίος με επιστημονική ενδελέχεια και αρτιότητα παρουσίασε στο πολυπληθές κοινό, το επίκαιρο αυτό θέμα, το οποίο απασχολεί τη διεθνή κοινότητα έντονα τα τελευταία χρόνια.

Μετά το τέλος της εισήγησης ακολούθησε διάλογος μεταξύ του εισηγητή και του κοινού πάνω στο θέμα της εισήγησης του.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν: Ο Μορφωτικός Σύλλογος « Η Ορεστίς» Αργους Ορεστικού, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος, το Περιφερειακό Τμήμα Κ.Δ Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και ο Δήμος Άργους Ορεστικού.

Την σπουδαία αυτή επιστημονική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος κ.  Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, η Αντιδήμαρχος κ. Ντίνα Σταυροπούλου, οι  Πρόεδροι της Φιλοπτώχου κ. Μαγγιλιώτου Ειρήνη και της « Κυζίκου» κ. Κλειώ Μουτιάδουμε τα μέλη των Δ.Σ, τα  μέλη  του Δ.Σ της «Ορεστίδος» κ. Παπαγεωργίου Χρήστος, Γουδή Αγλαία και Σκρέκα Λάουρα, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων , εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία εξαιρετική  διάλεξη, η οποία συνοδευ΄’όταν από προβολή διαφανειών,  και να ενημερωθούν υπεύθυνα για τις κλιματικές αλλαγές οι οποίες συντελούνται στον πλανήτη μας τις τελευταίες δεκαετίες , αλλά και για  τις δυσάρεστες συνέπειες που αυτές θα επιφέρουν στην ζωή μας.

Ο Αργίτης

Προηγούμενο Άρθρο

Τα καράβια της Καστοριάς υπό εξαφάνιση: Προοπτικές (Σχόλιο – πρόταση Δρ Λεωνίδα Παπαδημητρίου)

Επόμενο Άρθρο

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύλλογο Επαγγελματιών – Ερασιτεχνών Μελισσοκόμων Καστοριάς

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Τί τρέχει στη Μητροπόλεως;

Οδός Μητροπόλεως,περαστικοί διαβάτες στέκονται απέναντι στις άδειες βιτρίνες και συνομιλούν με τα είδωλά τους. Τετάρτη 24

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή η Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία της Ορεστίδος για τριήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα

H Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού,  συμμετέχει στην Ελληνοκυπριακή Χορωδιακή Συνάντηση «Χορωδιακό Φεστιβάλ Music Life Άργος 2024» που θα γίνει το Σάββατο 20