Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι πότε δηλώνουν ΙΒΑΝ οι δικαιούχοι

/

Ανακοινώθηκε η προθεσμία για να δηλώσουν το ΙΒΑΝ τους στο myTaxisnet οι 24.000 δικαιούχοι που θα πληρωθούν 9 Φεβρουαρίου.

Μέχρι την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, στις 10:00 το πρωί, μπορούν οι 24.000 δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, που δεν έχουν δηλώσει το ΙΒΑΝ τους στο myTaxisnet, να το κάνουν, για να κατατεθεί στον τραπεζικό τους λογαριασμό το σχετικό ποσό.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ η πληρωμή του ποσού στους συγκεκριμένους δικαιούχους θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, 9 Φεβρουαρίου 2021. Μέχρι σήμερα, έχουν αποπληρωθεί 355.314 δικαιούχοι (93,7% όσων πραγματοποίησαν αγορές μέχρι 31/12/2020), με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 42 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 850.862 αιτήσεις για επιδότηση απο τις οποίες επιλέξιμες αιτήσεις είναι οι 688.412.

Πηγή: news247.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Δωρεάν έλεγχοι rapid test σε διερχόμενους οδηγούς στην Καστοριά την Δευτέρα 08 και την Τετάρτη 10/02/2021

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Άργους Ορεστικού: Μαθαίνουμε αλλιώς – Δεν μένουμε θεατές στην πλαστική ρύπανση

Τελευταία από Ελλάδα