Ενημερωτική – επιστημονική Ημερίδα του Συλ. Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς (φωτογραφίες)

//

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, ο Σύλ. Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς, πραγματοποίησε χθές το απόγευμα στο ξενοδοχείο ESPEROS PALACE μιά ενδιαφέρουσα επιστημονική ενημερωτική Ημερίδα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου Βερόνικας Αποστόλου και ακολούθησαν χαιρετισμοί, από την Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Καστοριάς, θερμό συμπαραστάτη του Συλλόγου, Ευάγ. Στεργιόπουλο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν σχετικές επιστημονικές ομιλίες από τους συμπολίτες μας Χρυσόστομο Μπαϊρακτάρη, Νευρολόγο, Δημήτριο Παυλάκη, Ουρολόγο – Ανδρολόγο και Τριανταφυλλιά Μάρκου – Ανδρεοπούλου, Ψυχολόγο.

Προηγούμενο Άρθρο

«Χριστοπούλεια 2017»: Χορωδιακή συνάντηση στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικο Ωδείο (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Επόμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι επετειακές εκδηλώσεις μνήμης από τον Σύλλογο Ποντίων Σπουδαστών Καστοριάς (φωτογραφίες)

Τελευταία από Εκδηλώσεις