Ειδικές δυνάμεις στον Γράμμο για τη φύλαξη των Ελληνοαλβανικών συνόρων

Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, υλοποιώντας την υπόσχεσή του, κατά τα εγκαίνια του Ναού της Παναγίας στην Γράμμουστα, για την ενίσχυση φύλαξης των Ελληνοαλβανικών συνόρων στον Γράμμο, απέστειλε πρίν λίγες ημέρες στην Γράμμουστα, διμοιρία των Ειδικών Δυνάμεων.

ΚΟΜΑΝΤΟΣ

Την διμοιρία από την Βέροια, αποτελούμενη από 24 άνδρες, μαζί με τον Δ/τή τους Υποστράτηγο κ. Βύνιο, τον Δ/τή της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Κοζάνης κ. Κατσίκα και επιτελείς του 15ου Συντάγματος Πεζικού XVMΠ, υποδέχτηκε αρχικά στο Νεστόριο ο κ. Γκέτσιος και στη συνέχεια επισκέφτηκαν την Γράμμουστα, όπου πραγματοποίησαν σειρά ασκήσεων.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Γκέτσιος, οι διμοιρίες των Ειδικών Δυνάμεων, θα έρχονται εκ περιτροπής στον Γράμμο σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπου θα πραγματοποιούν τις ασκήσεις τους, εμπεδώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ακόμη περισσότερο το αίσθημα της ασφάλειας στην περιοχή.

Όπως δήλωσε στο fonikastorias.gr ο Δήμαρχος Νεστορίου, στην πορεία περιμένουμε να υλοποιηθούν και άλλες, σχετικές με την φύλαξη των συνόρων, υποσχέσεις που μας δόθηκαν.

Προηγούμενο Άρθρο

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων την επόμενη εβδομάδα στην Καστοριά

Επόμενο Άρθρο

«Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ»: Πάνω από 6.000 δικαιούχοι

Τελευταία από Τοπικά Νέα