Δύο καρναβαλίστικες παιδικές εκδηλώσεις από το Δήμο Καστοριάς (φωτογραφίες)

/

 

Εορταστική ατμόσφαιρα με κέφι, χορό και πολλά χαμόγελα!

Με δύο καρναβαλίστικες παιδικές εκδηλώσεις που υλοποιούνται από το Δήμο Καστοριάς στο πλαίσιο του Έργου culture lands, του Προγράμματος INTERREG IPA CBC PROGRAMME “Greece Albania 2014-2020”, άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων για τα Ραγκουτσάρια.

Κέφι, χορός, τραγούδι και πολλά χαμόγελα πλημμύρισαν τη “Μαγική Λιμνοπολιτεία” και την πλατεία Ντολτσό, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, αντίστοιχα, μένοντας ικανοποιημένοι από την εορταστική ατμόσφαιρα μικροί και μεγάλοι.

Η νέα Δημοτική Αρχή έχει υλοποιήσει εφέτος πληθώρα εκδηλώσεων, σε κάθε Δημοτική Ενότητα, σε κάθε πλατεία, σε κάθε γειτονιά, στο πλαίσιο του Εορταστικού Προγράμματος 8με8 το οποίο, κατά γενική ομολογία, προσέλκυσε πολύ κόσμο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Διακοπή υδροδότησης σήμερα στη πόλη του Άργους Ορεστικού

Επόμενο Άρθρο

“Ραγκουτσάρια 2020”: Η πόλη ξεφαντώνει, η Καστοριά γιορτάζει!

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Τί τρέχει στη Μητροπόλεως;

Οδός Μητροπόλεως,περαστικοί διαβάτες στέκονται απέναντι στις άδειες βιτρίνες και συνομιλούν με τα είδωλά τους. Τετάρτη 24

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή η Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία της Ορεστίδος για τριήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα

H Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού,  συμμετέχει στην Ελληνοκυπριακή Χορωδιακή Συνάντηση «Χορωδιακό Φεστιβάλ Music Life Άργος 2024» που θα γίνει το Σάββατο 20