Δραστηριότητες της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ Ν. Καστοριάς (φωτο)

/

Ένας από τους καταστατικούς σκοπούς του Σωματείου είναι η ανάδειξη, διεύρυνση και περιφρούρηση των δικαιωμάτων των παιδιών όλων μας: Αξιοπρέπεια, αυτοκαθορισμός, ελευθερία, ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη. Πρωταρχικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου είναι επίσης η ανεξάρτητη διαβίωση στην ενήλικη ζωή.

Για τον λόγο αυτό η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ Ν. Καστοριάς πραγματοποίησε σε συνεργασία με την Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (ΠΕΨΑΕΕ):

– την Παρασκευή 9/12/22 το εκπαιδευτικό σεμινάριο για το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας με θέμα «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ και ΔΑΔ» και

– το Σάββατο 10/12/22 την ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς και το προσωπικό του Σωματείου με θέμα «ΕΡΓΑΣΙΑ & ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ»

με εισηγητές τους Δρ. Μενέλαο Θεοδωρουλάκη, Κοινωνικό Επιστήμονα & Εμπειρογνώμονα σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και τον Δρ. Νίκο Δρόσο, Ψυχολόγο, Επίκουρο Καθηγητή Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Συμβουλευτικής, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

 Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Αριστοτέλους

 Η Γραμματέας

Ξανθίππη Μπαλλή

Προηγούμενο Άρθρο

Σεισμός: 4,3 Ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητός στην Αττική

Επόμενο Άρθρο

Πρόσκληση Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε. Ν. Καστοριάς σε Συναυλία Αλληλεγγύης

Τελευταία από Τοπικά Νέα