Διακοπή κυκλοφορίας επί της Ε.Ο.11 (Νεστόριο – Επταχώρι μέσω Κοτύλης) από την Νέα Κοτύλη έως την διασταύρωση της Κυψέλης, για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών

Σύμφωνα με  απόφαση του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς, γνωστοποιείται ότι από σήμερα 14-09-2020, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Αποκαταστάσεις ασφαλτοστρώσεων στο Επ. Οδ. Δίκτυο Καστοριάς», θα ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης της Επαρχιακής Οδού (Νεστόριο – Επταχώρι μέσω Κοτύλης)   σε δεκαέξι  (16) θέσεις, στην Ε.Ο.11 από την Νέα Κοτύλη έως την διασταύρωση της Κυψέλης σε μήκος 8 χλμ. περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρξει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας από την Νέα Κοτύλη έως την διασταύρωση της Κυψέλης και διοχέτευσή της  μέσω της Ε.Ο.12 (Νεστόριο – Πεύκος – Πευκόφυτο – Χρυσή – «ξυλάδικο»).

Αρχή της εφαρμογής της ρύθμισης (Χ.Θ. 0+000) είναι η γέφυρα του Αλιάκμονα στο Νεστόριο (στο ρεύμα από Νεστόριο προς Επταχώρι) και πέρας η διασταύρωση της Ε.Ο. 11 με την Ε.Ο. 12 (Νεστόριο – Πεύκος – Πευκόφυτο – Χρυσή – Επταχώρι), στην περιοχή του  «ξυλάδικου» (στο ρεύμα από Επταχώρι προς Νεστόριο).

Η διακοπή της κυκλοφορίας της κυκλοφορίας  ισχύει για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από σήμερα σύμφωνα με την 129521/14-09-2020 Απόφασή της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων της Π.Ε. Καστοριάς.

ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Αύριο ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα του ΟΑΕΔ έτους 2020

Επόμενο Άρθρο

Κ. Σακελλαροπούλου προς μαθητές του Καστελόριζου: Φορώντας τη μάσκα δείχνετε ότι αποτελείτε υπεύθυνα μέλη της κοινότητας

Τελευταία από Τοπικά Νέα