Δείτε τα Πόθεν Έσχες των Δημάρχων και Περιφερειαρχών (Κασαπίδη, Κορεντσίδη, Κεπαπτσόγλου, Γκοσλιόπουλου)

//

Δημοσιεύθηκαν την 23η Ιουνίου, οι Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης (γνωστές ως “Πόθεν Έσχες”) των προσώπων των περ.α΄ έως και ε΄ της παρ.1 του αρ.1 του ν.3213/2003 ως ισχύει, στην οποία περ.ε’ ο νόμος περιλαμβάνει ρητά τόσο τους Δημάρχους όσο και τους Περιφερειάρχες.

Υπογραμμίζεται ότι οι Δηλώσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι του έτους 2021, δηλαδή αφορούν τη χρήση 2020 .

 Το πλήθος των δηλώσεων που κατατέθηκαν και δημοσιεύονται είναι συνολικά 1.068.

Η δημοσίευση των ανέλεγκτων δηλώσεων γίνεται, όπως προβλέπει ο νόμος, σε κάθε περίπτωση, εντός τριών μηνών από την πάροδο της προθεσμίας των ενενήντα ημερών μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους, που φέτος ήταν 28 Φεβρουαρίου 2022.

Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων (παρ.2 του αρ.2 του ν.3213/2003 ως ισχύει).

 Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το “Πόθεν Έσχες” του Δημάρχου ή του Περιφερειάρχη που σας ενδιαφέρει, στην κατωτέρω Λίστα, όπου οι Αιρετοί αναγράφονται με αλφαβητική σειρά επωνύμου :

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 2021 (ΧΡΗΣΗ 2020) 

Πηγή: airetos.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Για την σημερινή γιορτή του Κλήδωνα – “Τα καλά του Δράσκα νάχει…” (Γράφει η Μαρούλα Βέργου-Γκαμπέση)

Επόμενο Άρθρο

Περιορισμός διέλευσης οχημάτων στην οδό Μαυριωτίσσης από τη Σπηλιά του Δράκου έως την Ι.Μ. Παναγίας Μαυριωτίσσης λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καστοριάς την Δευτέρα 27/6

Τελευταία από Ελλάδα