Δήμος Καστοριάς: Απογραφόμαστε και … μετράμε!

Με κεντρικό σύνθημα «Όλοι Μετράμε», ήρθε έπειτα από μία δεκαετία η ώρα να μετρηθούμε ξανά. Η απογραφή πληθυσμού – κατοικιών 2021 έχει ξεκινήσει και για την Καστοριά, ενώ το αποτέλεσμά της θα είναι σημαντικό για την ενίσχυση της “φωνής” του Δήμου μας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων τόσο σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, όσο και σε κεντρικό.

Η συμμετοχή στην Απογραφή είναι απαραίτητη και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, αφού τα αποτελέσματά της αποτελούν οδηγό για την αποτελεσματική άσκηση οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο  www.statistics.gr.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καστοριάς – Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Επόμενο Άρθρο

38 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 18/11 στην ΠΕ Καστοριάς – Δείτε την κατανομή πανελλαδικά

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Επίσκεψη Αντιπεριφερειαρχών της Π.Ε. Καστοριάς σε οικισμούς του Δήμου Νεστορίου για την παρακολούθηση του έργου ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, πρ. 2,9 εκ. ευρώ.

Την Τρίτη 21 Απριλίου, κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς επισκέφθηκε τους οικισμούς Κοτύλη, Κυψέλη, Ζούζουλη, Επταχώρι,