Έρχεται το 4ο LATIN FESTIVAL Δυτικής Μακεδονίας | Στο πλαίσιο της Egnatia Expo

/

Μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις της Έκθεσης, είναι διαχρονικά το Latin Festival. Μία εκδήλωση που γεννήθηκε μέσα στην έκθεση, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, προσέλκυσε κοινό από κάθε γωνιά της Δυτικής Μακεδονίας, και κάθε χρόνο είναι όλο και πιο επιτυχημένη.

 

Το  4ο LATIN FESTIVAL Δυτικής Μακεδονίας θα λάβει χώρα στην αίθουσα ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Ξενοδοχείου Παντελίδης, το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 21.00. Συμμετέχουν οι σχολές χορού:
TOP GYM, BOLERISTAS, INTERNATIONAL DANCE HOUSE (Πτολεμαΐδα)
ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Φλώρινα)
MUEVO LATINO (Γρεβενά)
SPRINT OF DANCE (Καστοριά)
KOZA LATINA, YO BAILO (Κοζάνη)

 

H Επετειακή 10η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo, θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2018 στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου Παντελίδη στην Πτολεμαΐδα. Την Έκθεση διοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, υπό την αιγίδα της ΕΣΕΕ, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Εορδαίας και της ΔΕΗ. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.

Οι υποψήφιοι εκθέτες, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μιχάλη Μακαρίου (Τηλ. 6945763583) και με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ. 24630-27265).
Προηγούμενο Άρθρο

Θεαματικά τα αποτελέσματα της δράσης «Φτύσε για κάτι που αξίζει»

Επόμενο Άρθρο

Καλοκαιρινό BINGO από τον Προοδευτικό Σύλλογο Κυριών Καστοριάς

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Ξεκινά το Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σύγχρονα ηλεκτρικά Δίκτυα Διανομής – ΔΕΔΔΗΕ» σε συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον ΔΕΔΔΗΕ

Με επίκεντρο την  ενεργειακή μετάβαση και την καινοτομία, και αξιοποιώντας τις δυνατότητες του νέου θεσμικού πλαισίου