Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς για την πώληση μονάδων της Δ.Ε.Η.

/

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς με απόφασή του, κατά την έκτακτη Συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 07-04-2017, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα.

 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

  • Να εκφράσει την πεποίθησή του, ότιη υπεράσπιση των τοπικών πλουτοπαραγωγικών πηγών αποτελεί υποχρέωση προς τις γενιές που έφυγαν και καθήκον προς αυτές που έρχονται.
  • Να δηλώσει ότι η γη, το νερό, ο ορυκτός πλούτος και η ενέργεια,είναι αγαθά που άμεσα συνδέονται με την βιωσιμότητα της περιοχής μας και του κράτους.
  • Να απαιτήσει από την κυβέρνηση ξεκάθαρες θέσειςκαι όχι μνημονιακές δεσμεύσεις, γραφειοκρατικής συσκότισης, που ορθώνουν αδιέξοδα, και να υπερασπιστεί τα εργασιακά δικαιώματα.
  • Να παραστεί ο Δήμαρχος Καστοριάς, σήμερα 07 Απριλίου 2017, στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 Ιωάννης Τόμου

 

Προηγούμενο Άρθρο

Επιστολή των Ναούμ και Ελευθερίας Δίτσιου στην πρώτη δότρια μυελού των οστών από την περιοχή μας: Ελένη Τσιαρκατζή

Επόμενο Άρθρο

Η Κοινωνία αντιστέκεται και αντιδρά στο ξεπούλημα και στον αργό θάνατο της ΔΕΗ

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία