Πηγή: NDP Agency

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Καταγγελία για διακοπή της παράστασής του από τη Σάσα Σταμάτη και τη συνοδεία της

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί ο stand up κωμικός, Χριστόφορος Ζαραλίκος, καθώς όπως καταγγέλλει ο ίδιος, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη με ομάδα συνοδών διέκοψε την παράσταση, ύστερα από σχόλιο που φέρεται να έκανε ο κωμικός για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Η επεισοδιακή χθεσινοβραδινή (2/12) παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη» διακόπηκε, καθώς όπως φαίνεται στα βίντεο που αναρτήθηκαν στο twitter, η γνωστή δημοσιογράφος είχε έντονη λογομαχία με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Ζαραλίκος – Σάσα Σταμάτη: Καταδίκη της κυβέρνησης για τη διακοπή της παράστασης

Στο βίντεο φαίνεται η Σάσα Σταμάτη και κάποιοι άνδρες που τη συνοδεύουν να διαπληκτίζονται λεκτικά με θεατές, την ώρα που ο Ζαραλίκος σε ρόλο… πυροσβέστη προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Σε απόσπασμα του βίντεο, η Σάσα Σταμάτη ακούγεται να λέει στον κωμικό «γιατί δεν λες για τον Μελισσανίδη τον φίλο σου;», για να απαντήσει ο κωμικός «δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης».

Στην ανάρτησή του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ανέφερε χαρακτηριστικά:

Πηγή: reader.gr
Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας σε Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, Γ.Ν. Γρεβενών, Κ.Υ. ‘Αργους Ορεστικού και το Γ.Ν. Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Ιράκ: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε επίθεση του ISIS κοντά στην Αρμπίλ

Τελευταία από Ελλάδα