Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμη φορά οι μαθητές του ΕΠ.ΑΛ. Καστοριάς.
Τα παιδιά, αφιερώνοντας τον λίγο ελεύθερο χρόνο που διαθέτουν, έφτιαξαν πανέμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια τα οποία τα πωλούν σε προσιτές τιμές.
Η διάθεση των στολιδιών ξεκίνησε από σήμερα το πρωί.
« Ήταν μια δική μας πρωτοβουλία με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την κοινωνική αλληλεγγύη», ανέφερε η μαθήτρια της Γ’ τάξης του ΕΠ.ΑΛ Καστοριάς, Μαρία Αποστόλου.
«Είναι μια πρωτοβουλία των παιδιών και συγκεκριμένα, του τομέα Οικονομίας – Διοίκησης και του τομέα Υγείας.
Είναι μια πρώτη δραστηριότητα. Μία ακόμη, θα γίνει τέλος Ιανουαρίου και θα ακολουθήσουν κι άλλες κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Η κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη, δεν είναι κάτι που εξαντλείται τα Χριστούγεννα. Πρέπει όλη τη χρονιά να κάνουμε τέτοιου είδους δράσεις», δήλωσε ο διευθυντής του ΕΠ.ΑΛ Καστοριάς Αλέξανδρος Ταμήλιας.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις, θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Καστοριάς.
Ε.Ψ.






