«Χριστοπούλεια 2019»: <Τα τραγούδια «ΞΑΝΑ» γράφουν Ιστορία>! (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Μιά πολύ όμορφη λαϊκορεμπέτικη βραδιά, απόλαυσαν, όσοι παραβρέθηκαν χθές το βράδυ στην Αυλή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα (Αρχοντικό Πηχεών).

Αυτή τη φορά, δεν τα «μούσκεψε» ο καιρός, ο οποίος είχε οδηγήσει στην αναβολή της εκδήλωσης, στις 20 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο λοιπόν των εκδηλώσεων «Χριστοπούλεια 2019», του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Αθαν. Χριστόπουλος», η λαϊκορεμπέτικη χορωδία του Συλλόγου, υπό τη δ/νση της μαέστρου Μαρίας Βλαχάβα, με την συμμετοχή των εξαίρετων μουσικών Δημήτρη Ταμήλια (τύμπανα), Παναγιώτη Σάρρο (κιθάρα), Κώστα Καραμάνο (ακουστική κιθάρα), Αποστόλη Μισιρλή – Κική Καρατζίδου & Στέλλα Μπέλλου (τραγούδι), Τάσο Δούκα (μουσική επιμέλεια & μπουζούκι) και Νίκο Καρατζίδη (καλλιτεχνική δ/νση, ακορντεόν-πλήκτρα), χάρισαν μιά μοναδική βραδιά, με μεγάλες διαχρονικές λαϊκορεμπέτικες επιτυχίες στο μουσικόφιλο κοινό της πόλης μας, που γέμισε την αυλή του Αρχοντικού Πηχεών, στο Ντολτσό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου «Αθαν. Χριστόπουλος» Άννας Χατζηλεοντιάδου.

Τα «Χριστοπούλεια 2019», ολοκληρώνονται σήμερα στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Κουμπελίδικης, με τις «ΟΡΝΙΘΕΣ» του Αριστοφάνη, μιά μουσικοθεατρική παράσταση από το θεατρικό τμήμα και την παιδική χορωδία του Συλλόγου.

fonikastorias.gr Σ.Ι.