Φτύσε για κάτι που αξίζει Νο3: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής

//

Η μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας πάνω στο θέμα της ΔΩΡΕΑΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, μας συγκινεί ιδιαίτερα, δίνοντάς μας  δύναμη  να συνεχίσουμε τις δράσεις που ξεκινήσαμε  τους τελευταίους μήνες.

Microsoft Word - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.docx

Αυτό όμως που μας αγγίζει περισσότερο είναι η ένθερμη παρότρυνση του κόσμου να πραγματοποιηθούν κι άλλες εκδηλώσεις ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Γι’ αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε ολόκληρη την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα σ΄αυτό το ευαίσθητο ζήτημα που μας αφορά όλους, διοργανώνοντας δράσεις τόσο μέσα στην πόλη της Καστοριάς όσο και στο Άργος Ορεστικό αλλά και στη Μεσοποταμία.

  • 17/12/2016 στις 18:00 στην Εύξεινο Λέσχη Μεσοποταμίας
  • 18/12/2016 στις 18:00 στην Αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς
  • 19/12/2016 στις 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού

Στόχος μας είναι να ενωθούμε όλοι οι πολίτες του νομού μας και να “ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ”. Μόνο μέσα από τη συνεργασία φορέων, συλλόγων, ομοσπονδιών, επαγγελματικών κλάδων και πολιτών μπορούμε να καταφέρουμε “ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ” και να χαρίσουμε ζωή σε κάποιον που μας έχει ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων 

Με εκτίμηση

Αγγελίνα & Αθηνά Δίτσιου

Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση του Συλ. «Μαζί σου» για την παιδική λευχαιμία και τους εθελοντές δότες μυελού των οστών (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Μπάσκετ | Αύριο στο Κλειστό: «Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ VS ΧΑΝΘ»

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024-Φεστιβάλ Αυλής: «Γυναίκες γράφουν…»: Αφιέρωμα στη Γυναικεία Λογοτεχνία, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου & Ανδρομάχη Κάρτζου

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024-Φεστιβάλ Αυλής «Γυναίκες γράφουν…»: Αφιέρωμα στη Γυναικεία Λογοτεχνία, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου & Ανδρομάχη Κάρτζου Στην