Φιλικοί αγώνες ακαδημιών του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο είχαν την ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά των Ακαδημιών μας. Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ φιλοξένησε τα παιδιά των Ακαδημιών μας στις μοναδικές εγκαταστάσεις του, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά καθώς είχαν την δυνατότητα να παίξουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ. Τα παιδιά μας αγωνίστηκαν με πολύ ενθουσιασμό και τα χαμόγελα στα πρόσωπα τους ήταν η ανταμοιβή. Ο χρόνος συμμετοχής ήταν μεγάλος για όλα τα παιδιά, προσφέροντάς τους ιδιαίτερη ικανοποίηση.
Στην συνέχεια η Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ μας φιλοξένησε στο μουσείο μπάσκετ του ΠΑΟΚ όπου υπάρχουν όλα τα κύπελλα, έπαθλα, φανέλες ιστορικών αθλητών καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό της μακροχρόνιας ιστορίας το οποίο θύμισε πολλά στους γονείς.
Αμέσως μετά άλλη μια ευχάριστη εμπειρία μας περίμενε, καθώς παρακολουθήσαμε τον αγώνα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών μπάσκετ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ομάδας του Περιστερίου. Μέσα σε ένα ξεχωριστό γήπεδο παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά εξαιρετικούς αθλητές του μπάσκετ, και να αποκομίσουν άλλη μια εμπειρία.

Ο Α.Σ. Καστοριάς πιστός στις αξίες που υπηρετεί και βασιζόμενος στη μακροχρόνια ιστορία του στην περιοχή μας, υπόσχεται να αναδεικνύει τις αρετές του αθλητισμού στα νέα παιδιά μέσα από το άθλημα του μπάσκετ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τους προπονητές των Ακαδημιών  και ιδιαιτέρως στον κον Γιώργο Βαλαβανίδη για την άψογη φιλοξενία. Τέλος να ευχαριστήσουμε και τους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά. Η συνεργασία τους ήταν χρήσιμη, αποδεικνύοντας το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας.
Η συνέχεια στις Ακαδημίες του Α.Σ. Καστοριάς θα είναι εξίσου δυναμική.

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Θ. Καράογλου: "Στοίχημα για τη Φλώρινα και τα Γρεβενά η μετάβαση στη νέα εποχή"

Επόμενο Άρθρο

Ο κοροναϊός «χτυπά» και το πετρέλαιο – Βουτιά 30%

Τελευταία από Αθλητικά