Υποστήριξη των Δήμων με επιστημονικό προσωπικό μέσω της ΜΟΔ Α.Ε. για την υλοποίηση έργων του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας

Ενίσχυση της οργάνωσης των Δήμων ώστε να βελτιώσουν τη αποτελεσματικότητα τους στις διαδικασίες ωρίμανσης και υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων πράξεων του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, προβλέπεται μέσω ειδικής σύμβασης με την ΜΟΔ Α.Ε.

Μέσα από ένα νέο θεσμικό πλαίσιο, που προετοιμάστηκε εδώ και έξι μήνες από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη ΜΟΔ Α.Ε. και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θα παρέχεται η δυνατότητα στήριξης των Δήμων με επιστημονικό προσωπικό, για την ωρίμανση των έργων τους που είναι ενταγμένα στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Ένας νέος κύκλος επαφών ανοίγεται για τις Δημοτικές Αρχές της Περιφέρειάς μας, για τη συνεργασία τους με την ΜΟΔ Α.Ε, η έναρξη της οποίας ξεκίνησε με τους Δήμους Βοΐου και Βελβεντού, που είναι από τους πιο αδύναμους τελικούς δικαιούχους του Προγράμματος και συνεχίστηκε σήμερα με τους Δήμους Σερβίων και Γρεβενών.

ΠΔΜ

Προηγούμενο Άρθρο

Η πρόταση του συνδυασμού “Τελευταία Ευκαιρία” για τη μεταστέγαση σχολείων στο 1ο Γυμνάσιο

Επόμενο Άρθρο

4.758 οι αιτήσεις χρηματοδότησης που υποβλήθηκαν στη Δυτ. Μακεδονία για την ενίσχυση Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Ξεκινά το Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σύγχρονα ηλεκτρικά Δίκτυα Διανομής – ΔΕΔΔΗΕ» σε συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον ΔΕΔΔΗΕ

Με επίκεντρο την  ενεργειακή μετάβαση και την καινοτομία, και αξιοποιώντας τις δυνατότητες του νέου θεσμικού πλαισίου