Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής και της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γούνας

/

Στα πλαίσια της 81ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης 10-18/9/2016 η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας ,  συμμετέχει με κοινό περίπτερο μαζί με τα Επιμελητήρια Καστοριάς και Κοζάνης ( PAVILLON 2 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Νο 7- 8 ) , έχοντας ως στόχο την προβολή και την ανάδειξη της Ελληνικής Γούνας .

Το  Σάββατο 10-9-2016 και ώρα 11:30 π.μ. στην Αίθουσα «ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ» εντός της ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια του Ελληνορωσικού Επιχειρηματικό Forum που διοργάνωσε το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Κοσμίδης Δημήτριος, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον αντίστοιχο Πρόεδρο της Ρώσικης Ομοσπονδίας κ. Στολμποβ Σεργκέι Γκεοργκιεβιτς, παρουσία του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη και του Αντιπροέδρου της Ρώσικης Κυβέρνησης κ. Αrkady Dvorkovich και του Προέδρου του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου κ. Δήμα Χρήστου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της Ελληνικής και της Ρώσικης Κυβερνήσεως, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΓ κ. Γκιάτας Φαίδων, ο Οικονομικός Επόπτης της ΕΟΓ κ. Ρίζος Νικόλαος καθώς επίσης και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Καστοριάς κα Τελιγιορίδου Ολυμπία.

Προηγούμενο Άρθρο

Κάλεσμα εγγραφής στο Τμήμα Εθελοντών Αιμοδοτών της Δημ. Κοινωφελούς Επιχ. του Δήμου Άγους Ορεστικού

Επόμενο Άρθρο

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-ενημέρωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Βοΐου

Τελευταία από Γούνα