Υπογράφηκε από τον Δήμο Καστοριάς η σχετική συμβολαιογραφική πράξη του οικοπέδου πάνω στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο Αστ. Μέγαρο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Δήμος Καστοριάς ολοκλήρωσε και επίσημα σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, με την υπογραφή σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης, όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταβίβαση, με δωρεά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, του οικοπέδου πάνω στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο Αστυνομικό Μέγαρο.

Το όνειρο του αστυνομικού προσωπικού της Καστοριάς έρχεται ένα βήμα πιο κοντά και, για το λόγο αυτό, απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Καστοριάς συνολικά, αλλά και προσωπικά στο Δήμαρχο, Ανέστη Αγγελή, για την καίρια συμβολή του στην υλοποίηση των δεσμεύσεων.

20160912_150158

Κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στις υπηρεσίες του Δήμου (πολεοδομία – τεχνικές υπηρεσίες ) για την πολύτιμη προσφορά τους.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, δια του Προέδρου της, Θωμά Νάτση και του εκπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ, Απόστολου Βακόπουλου και με την παρουσία του πληρεξουσίου της Δικηγόρου, Παναγιώτη Βακόπουλου, παρευρέθηκε στην υπογραφή της Συμβολαιογραφικής πράξης.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Νάτσης

Ο Γεν. Γραμματέας

Μηνάς Κωστίδης

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα εκθέματα , φωτογράφηση , καθαριότητα και απεντόμωση στο Ενδυματολογικό Μουσείο Καστοριάς του Μ/Σ “ΑΡΜΟΝΙΑ” (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Αιτήσεις συμμετοχής και εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Τελευταία από Τοπικά Νέα