O Τσιτσιπάς κέρδισε με 6-3, 6-1 τον Ζβέρεφ και προκρίθηκε ως πρώτος χρονικά στα ημιτελικά του ATP Finals
Ένας Στέφανος Τσιτσιπάς βγαλμένος από άλλο πλανήτη προκρίθηκε απόψε από την 2η αγωνιστική στα ημιτελικά του ATP Finals στο Λονδίνο.
Ο Έλληνας τενίστας στην πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά σε ηλικία 21 ετών κέρδισε μετά από τον Μεντβέντεφ και τον Ζβέρεφ με 6-3, 6-2 και άφησε πίσω του τον Γερμανό, τον Ρώσο αλλά και τον Ναδάλ κλείνοντας μια θέση στα ημιτελικά του Σαββάτου!
Ο Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία! Είναι ο πρώτος Έλληνας που θα παίξει σε ημιτελικό ATP Finals αφού πρώτα την Παρασκευή “συναντήσει” στον 3ο αγώνα του στον όμιλο τον Ναδάλ ο οποίος θέλει νίκη για να συνεχίσει.
Η θέση του Τσιτσιπά (1ος ή 2ος) θα κριθεί την Παρασκευή αλλά από τον όμιλο “Αντρέ Άγκασι” πέρασε ως πρώτος χρονικά.
Απέναντι σ’ έναν Ζβέρεφ που την Δευτέρα κέρδισε με 2-0 σετ τον Ναδάλ ο Στέφανος ήταν αποφασιστικός δεν συγχώρεσε λάθη και έφτασε με μοναδικό τρόπο στη νίκη η οποία του δίνει και την πρόκριση.
Ο αγώνας είχε διάρκεια 1.13′ και ο Τσιτσιπάς είναι ο 2ος που θα προκριθεί μετά από τον Τιμ!
Ο 21χρόνος τενίστας έφτασε στις 2 νίκες και στις 4 απέναντι στον Ζβέρεφ σε 5 παιχνίδια τους στο Tour!
Πηγή: gazzetta.gr
