Τρύπες στο δρόμο του γύρου της λίμνης (φωτο)

κατηγορία : Στο ρυθμό της Πόλης από
Κι ενώ, παρόλες τις επισημάνσεις, όχι μόνον της Εφημερίδας μας, αλλά και πολλών συμπολιτών μας, με προσωπικές τους παραστάσεις στους αρμοδίους, κανείς δεν νοιάστηκε να βουλώσει τις εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο υπάρχουσες τρύπες, μια καινούργια ξεφύτρωσε στον πολύπαθο δρόμο στον γύρο της λίμνης μας.
Αυτή την φορά, έχουμε την ελπίδα ότι θα <βρεθεί> άμεσα ο αρμόδιος, και δεν θα πεταχτεί μπαλάκι από Αντιπεριφέρεια σε Δήμο Καστοριάς και τανάπαλιν, γιατί, η τρύπα είναι σε πραγματικά <καίριο> σημείο, πολύ εύκολο να πέσει μέσα της αυτοκίνητο και άρα, αρκετά επείγον για να τακτοποιηθεί άμεσα. Στις φωτογραφίες (στη συλλογή πάνω από τον τίτλο), η τρύπα όπως την συναντήσαμε χθες, Τετάρτη 7-6-2017 και όπως την <σημαδέψαμε> με κλαδιά που βρήκαμε σπασμένα και ένα κομμάτι ασπροκκόκκινη ταινία που (για καλή μας τύχη) περίσσεψε απ’ το Run Kastoria !!! Ανάμεσα στην Γκουλουμπίντσα και το άσπρο εκκλησάκι.
Ε, και μια και θα πάτε προς τα εκεί, περνώτας την Αγια -Σωτήρα και πριν φτάσετε στο πάρκινγκ του Ναυτικού Ομίλου, θα τις βρείτε μπροστά σας, δεξιά, στην άκρη του δρόμου προς τη λίμνη, δύο είναι, τελειώστε και μ’ αυτές. Θα σας είναι πιο οικονομικό από οποιαδήποτε αποζημίωση !