Το fonikastorias.gr κληρώνει προσκλήσεις για την παράσταση Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ στην Καστοριά!

/

Το fonikastorias.gr κληρώνει 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Καστοριά!

Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει:

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.

Καλή τύχη!

Μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες σε Αμερική και Ευρώπη,   ανεβαίνει αυτόν τον χειμώνα για περιορισμένες παραστάσεις στην Αθήνα και συνεχίζει με χειμερινή περιοδεία στην Ελλάδα. Το διάσημο έργο του David Ives Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Αγγέλου και η Βαρβάρα Λάρμου.

Το έργο του David Ives είναι ιδιαίτερο και πολύ τολμηρό. Ξεκινάει ως αισθηματική κομεντί και ολοκληρώνεται ως ένα έργο γεμάτο σκληρότητα – τη σκληρότητα που διακατέχει πολλές φορές τις ανθρώπινες σχέσεις. Οι ισορροπίες των ρόλων στους ερωτικούς δεσμούς, η εμμονή που μπορεί να αποκτήσει κανείς με το αντικείμενο του πόθου του, το παιχνίδι της γοητείας, το παιχνίδι της εξουσίας στις σχέσεις και στον εργασιακό χώρο, όλα αυτά μαζί με τις διαρκείς ανατροπές στους χαρακτήρες και τις καταστάσεις οδηγούν την ιστορία στο μη αναμενόμενο  φινάλε της.  Στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ μια συμβουλή αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη: ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ…

Η υπόθεση:

Μόνος σε ένα θέατρο στο Παρίσι, μετά από μια εξοντωτική ημέρα γεμάτη οντισιόν, ο σκηνοθέτης, Τόμας,  διαμαρτύρεται στο τηλέφωνο για τις ατάλαντες ηθοποιούς που είδε. Καμία δεν αξίζει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό του. Είναι έτοιμος να φύγει, όταν ξαφνικά,  εισβάλλει η Βάντα.

 Αρχικά, φαίνεται να είναι ο,τι απεχθάνεται ο Τόμας, όμως τελικά την αφήνει να κάνει το δοκιμαστικό. Αρχικά, μένει έκπληκτος και στη συνέχεια, λίγο λίγο, μαγεύεται από τη μεταμόρφωσή της. Η Βάντα, όχι απλά ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο, αλλά δείχνει να έχει μελετήσει το έργο μέχρι τελείας και να γνωρίζει όλους τους διαλόγους. Όσο όμως προχωράει η οντισιόν, ο Τόμας γοητεύεται και μετά περνάει από την έλξη στην εμμονή…

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ γράφτηκε ως μυθιστόρημα  το 1870 από τον Λέοπολντ Φον Ζάχερ-Μαζόχ, συνδέοντας για πάντα τον συγγραφέα με τα εγχειρίδια ψυχολογίας και τον ορισμό της ψυχοπαθολογίας της ηδονής μέσω του πόνου. Το έργο αποτέλεσε την έμπνευση για το θεατρικό του David Ives και έγινε ταινία από τον Ρομάν Πολάνσκι με τον Ματιέ Αμαλρίκ και την Εμανουέλ Σενιέ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ως θεατρικό, ανέβηκε αρχικά σε off Broadway σκηνές αλλά, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, συνέχισε σε μεγάλες σκηνές σε πολλές χώρες του κόσμου.

Πληροφορίες:

ΓΙΑ ΤΟ  ΟΛΥΜΠΙΟΝ House  :

Έναρξη Παραστάσεων:   21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   2023

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Πεμπτη 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:

  • Ζώνη Α: 18€, Ζώνη Β: 15€
  • Άνεργοι – Πολύτεκνοι – Νέοι έως 23 χρονών-Φοιτητές:  Ζώνη Β: 12€

Τηλέφωνο επικοινωνίας \ Τμήμα κρατήσεων: 2103637201

Προπώληση στο viva.gr

Ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις (τηλ. 2103637201 & email  info@olympiaculture.gr)

* Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 14

Προηγούμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 18/12

Επόμενο Άρθρο

Η νέα παράσταση που ετοιμάζει το “Σπασμένο Ρόδι” για την άνοιξη!

Τελευταία από Εκδηλώσεις