Το 1ο Festival Ποδοσφαίρου «Larry» στο γήπεδο της Κολοκυνθούς (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

κατηγορία : Αθλητικά/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται σε λίγο στο πολύ ωραίο γήπεδο της Κολοκυνθούς, με την συμμετοχή δεκάδων παιδιών, το 1ο Festival Ποδοσφαιρου «Larry».

Πρόκειται για μιά εξαιρετική αθλητική γιορτή, που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καστοριάς με συνδιοργανωτές τους Δήμους Καστοριάς & Άργους Ορεστικού, πρός τιμή του αείμνηστου Θωμά Λάρη που άφησε την σφραγίδα του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Καστοριάς την δεκαετία του ΄70 με αρχές του 1980.

Μιλώντας στο fonikastorias.gr ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Δημ. Τριανταφύλλου, αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο του Θωμά Λάρη, τονίζοντας, μεταξύ των άλλων, ότι: «Ο Θωμάς Λάρης υπήρξε ιδρυτής των πρώτων ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής στον τόπο αυτό, με μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς. Ο Λάρης βοήθησε πολλά παιδιά να αναδειχθούν μέσα από το ποδόσφαιρο, είχε δημιουργήσει την ομάδα του Κελέτρου και τις Ελπίδες Καστοριάς και συμμετείχε σε ένα τουρνουά της Γαλλίας με δικά του παιδιά. Γενικά ο Λάρης ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του και ευελεπιστούμε αυτό το Festival, να γίνει θεσμός και να τιμάται με διάφορες εκδηλώσεις κάθε χρόνο, η μνήμη του».

Η εκδήλωση ξεκίνησε, με απονομές μεταλλίων και κυπέλλων στις ομάδες παίδων και προπαίδων της ΕΠΣ Καστοριάς για τη χρονιά που τελείωσε και συγκεκριμένα, στους πρωταθλητές παίδων και προπαίδων του «ΚΡΟΝΟΥ» και προπαίδων του «ΚΑΣΤΟΡΑ» και χαιρετισμό του Προέδρου της ΕΠΣ Καστοριάς Δημ. Τριανταφύλλου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν 25λεπτες ελεύθερες αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με απονομές αναμνηστικών μεταλλίων, με προσφορά φανελλών σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο Festival και την παραλαβή του αυτοκινήτου στον τυχερό συμπολίτη μας Γεώργιο Μήκα, ο λαχνός του οποίου(Νο 43492) είχε τα ίδια τα ψηφία με τα αντίστοιχα ψηφία του 1ου αριθμού της  κλήρωσης του «ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ» της 24ης Απριλίου 2018.