/

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλ. «ΟΜΟΝΟΙΑ» Καστοριάς (φωτο)

Ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως και αύριο αργά το βράδυ, το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ομόνοια» Καστοριάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στον χώρο του συλλόγου (πρώην παπλωματάδικο) στην οδό Μητροπόλεως.

«Διοργανώνουμε αυτό το όμορφο και μικρό μπαζάρ, με σκοπό να συναντηθούμε με τον κόσμο της περιοχής μας αλλά και από άλλες περιοχές να ανταλλάξουμε   μαζί τους ευχές   και προπάντων να χαρούμε. Να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα». Δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Θωμαΐς Λιόγανου.

Η κ. Λιόγανου ανακοίνωσε επίσης ότι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 7μμ, ο Σύλλογος, σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς θα «ανάψει» στην πλατεία Ομονοίας, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Ενώ η έκθεση παλιών φωτογραφιών με θέμα τα Ραγκουτσάρια της Καστοριάς η οποία κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με καινούργιο υλικό, θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο το τριήμερο 6 – 8 Ιανουαρίου στον χώρο του Π.Σ «Ομόνοια».

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Η επικίνδυνη σχάρα στην οδό Ορεστείων! (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων 2018 - 2019 Δήμου Καστοριάς

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ΚΠΕ Καστοριάς η Ημερίδα «Συντήρηση, ανάδειξη, πιστοποίηση παλιών και νέων πεζοπορικών διαδρομών – μοχλός τοπικής ανάπτυξης» (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης