Το Π.Τ. του ΕΕΣ Καστοριάς έκοψε την βασιλόπιτά του (φωτογραφίες)

/

Την βασιλόπιτα του έκοψε το απόγευμα το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς.

Η πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Esperos Palace”, παρουσία εκπροσώπων των αρχών της περιοχής μας, μελών και  φίλων του Τμήματος.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς  Συμεών Σπύρου, προέβη στον απολογισμό των δράσεων που έγιναν την χρονιά που πέρασε και στην συνέχεια, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Καστοριέων “Ομόνοια” Νέας Υόρκης καθώς και την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Καστοριανών Κυριών Νέας Υόρκης, για την συγκέντρωση των χρημάτων για την αγορά του νέου ασθενοφόρου του Τμήματος, διευκρινίζοντας  ότι το κόστος του οχήματος ανέρχεται  στα 80.000 ευρώ.

“Τα 55.000 ευρώ που αφορούν στην κατασκευή του ασθενοφόρου, συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στο  Π.Τ. Ε.Ε.Σ Καστοριάς  από τον Συλλόγους:  Καστοριέων “Ομόνοια” Νέας Υόρκης και  Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καστοριανών Κυριών Νέας Υόρκης. Τα υπόλοιπα 25.000 ευρώ – και αυτό είναι το  συγκινητικό – προήλθαν από τις δωρεέες επιχειρηματιών αλλά και απλών πολιτών της Καστοριάς, οι οποίοι όλα αυτά τα  χρόνια στηρίζουν το Τμήμα”.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι το ασθενοφόρο είναι έτοιμο και θα παραδοθεί, μόλις ολοκληρωθούν ο τεχνικός έλεγχος και οι  γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται.

“Θεωρώ ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ένα καινούργιο, σύγχρονο ασθενόφορο το οποίο θα είναι στην διάθεση των πολιτών της Καστοριάς”.

Ο κ. Σπύρου, ευχαρίστησε τέλος τους δωρητές οι οποίοι όπως είπε χαρακτηριστικά κρατούν ζωντανό το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καστοριάς.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των αρχών και η κοπή της βασιλόπιτας.

Τα τυχερά νομίσματα έπεσαν στον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο και στην κα Κοκοβίδου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η χορωδία και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς “Αθανάσιος  Χριστόπουλος”.

fonikastorias.gr E.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση & κοπή βασιλόπιτας

Επόμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 18/2

Τελευταία από Εκδηλώσεις