Το Επιμελητήριο Καστοριάς έκοψε την βασιλόπιτά του (φωτογραφίες)

/

Μετά από πολλά χρόνια, το Επιμελητήριο Καστοριάς έκοψε την βασιλόπιτά του, σε μιά σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Επιμελητήριο.

Το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι των αρχών της περιοχής μας, μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.

“Γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Νομός Καστοριάς. Όμως εμείς, μέσα από τον θεσμικό μας ρόλο, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε οικονομική ευημερία στην Καστοριά όσο αυτό είναι δυνατό. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο.

Ευκαιρίες θα υπάρξουν, αλλά πρέπει να δουλέψουμε με σοβαρότητα.

Εμείς θα το κάνουμε και προτάσσουμε τις συνεργασίες με όλους τους θεσμικούς παράγοντες, διότι αν κάτι μας έχει διδάξει η εμπειρία τόσων ετών,  κανένας μόνος του δεν μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει.

Ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη.

Πρέπει να συμφωνούμε και να διεκδικούμε όλοι μαζί”, πογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης.

Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριάς Ολυμπία  Τελιγιορίδου και ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Εμπορίου, Ενέργειας και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Καστοριάς Σωκράτης Πέλκας.

Το τυχερό νόμισμα έπεσε στην πρόεδρο του Συλλόγου Λογιστών Καστοριάς, Βασιλική Παπακωνσταντίνου.

fonikastorias.gr Σ.Ι. – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Καστοριάς ανακοίνωσε ο Τρύφωνας Πολυγιάννης – “Για τον Δήμο Καστοριάς και θέλουμε αλλά και μπορούμε” το όνομα του Συνδυασμού

Επόμενο Άρθρο

Παιδικό Πάρτυ από Το “Κέλετρον Αγάπη Για το Παιδί – Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας”

Τελευταία από Εκδηλώσεις