Το ελπχ ΟΡΜΟΣ ενεργό στην 3η εκδήλωση του “Φτύσε για κάτι που αξίζει”

Το ΔΣ του Εργαστηρίου Λαογραφίας και Παραδοσιακού Χορού (ελπχ) ΟΡΜΟΣ Καστοριάς, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της Κας. Δίτσιου Αγγελίνας να γίνει η ασθένεια της λευχαιμίας παρελθόν.

Για το λόγο αυτό απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στα μέλη αλλά και στους φίλους του συλλόγου ώστε να συμμετέχουν σε αυτό το ιδιαίτερα ωφέλιμο  για όλους εγχείρημα. Ευελπιστούμε στην ενεργή συμμετοχή όλων στην εκστρατεία «ΦΤΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Νο3»η οποία θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2016 και στοχεύει στην ενημέρωση και την αύξηση των εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Το προτεινόμενο ηλικιακό κοινό αφορά τα 18 έως 50 έτη.

Με πίστη στην αλληλεγγύη και την εθελοντική προσφορά αλλά και με βασική επιδίωξη την ενίσχυση της ενημέρωσης και την ευαισθητοποίηση, το ελπχ ΟΡΜΟΣ συγχαίρει τους διοργανωτές και παραμένει στη διάθεση της εκστρατείας με απώτερο στόχο τη διευκόλυνση της διεξαγωγής της σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Για το ΔΣ του ελπχ ΟΡΜΟΣ Καστοριάς

-Ο Πρόεδρος-

Μπινιάκος Μιχαήλ

Προηγούμενο Άρθρο

Περιοδεία στην Καστοριά πραγματοποίησε σήμερα ο Γιώργος Κασαπίδης (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς (Δείτε τα θέματα)

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 – Φεστιβάλ Αυλής Μουσική Παράσταση από το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτριος Μπαϊρακτάρης & Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη»

Η «Καλοκαιρινή Συναυλία» της μπάντας του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς φέτος πλαισιώνεται από αγαπημένα έργα των