Το δημοτικό σχολείο Αγκαθιάς – Ημαθίας στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Την Πέμπτη 30-5-2019 μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγκαθιάς – Ημαθίας, με τη συνοδεία δασκάλων τους, επισκέφτηκαν τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ημερήσιας εκδρομής που πραγματοποίησε το προαναφερθέν σχολείο. Πληθαίνουν πλέον οι επισκέψεις σχολείων από όλη την επικράτεια στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ., αποδεικνύοντας έμπρακτα την ιστορικότητα του Ομίλου, αλλά και την έμπρακτη συμβολή του σωματείου στη διάδοση του αθλήματος της κωπηλασίας.

Τα παιδιά, αλλά και οι συνοδοί δάσκαλοι, είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις του ιστορικού σωματείου, εντυπωσιάστηκαν από την πλούσια τροπαιοθήκη που στεγάζεται στο εσωτερικό των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, και είχαν τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν κάποιες πτυχές από το σημαντικότατο άθλημα της κωπηλασίας.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα εργόμετρα (προσομοίωση κωπηλατικού σκάφους), καθώς και το κωπηλατήριο του Ομίλου, δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους και διδασκόμενοι τη βασική τεχνική της κωπηλασίας. Το ίδιο έπραξαν και οι δάσκαλοί τους, διασκεδάζοντας μαζί με τα παιδιά, σαν παιδιά και οι ίδιοι!!!

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, στα πλαίσια της εξωστρέφειας που πάντα τον διέπει, πρωτοστατεί στη διάδοση του αθλήματος της κωπηλασίας στις μικρές ηλικίες, έχοντας πάντα τις πόρτες του ανοικτές σε κάθε επίσκεψη που του ζητείται.

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που ακολουθούν. Τα πρόσωπα των μαθητών δε φαίνονται, μετά από παράκληση των γονέων τους, που μεταφέρθηκε μέσω των δασκάλων τους.

1

2

3

Προηγούμενο Άρθρο

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες του Δήμος Άργους Ορεστικού την Παρασκευή 31/5 & την Δευτέρα 3/6

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για το 7ο RUN GREECE Καστοριάς

Τελευταία από Αθλητικά