Το Άργος Ορεστικό γιόρτασε την Πολιούχο του Αγία Παρασκευή (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

/

Με λαμπρότητα το Άργος Ορεστικό γιόρτασε σήμερα, την Πολιούχο του Αγία Παρασκευή.

Το πρωί στον φερώνυμο ναό, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καστοριάς κ. Σεραφείμ και με τη συμμετοχή των κληρικών της τοπικής μας εκκλησίας, των αρχών της πόλης και πλήθους πιστών.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στον βίο και στις αρετές της Αγίας Παρασκευής.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε η λιτάνευση της Εικόνας της Αγίας Παρασκευής στους δρόμους της πόλης.

«Πολιούχος η Αγία Παρασκευή, γιορτάζει η πόλη του Άργους Ορεστικού η πρωτεύουσα του Δήμου, όλοι οι δημότες και όλοι οι απανταχού δημότες.

Θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς χρόνια πολλά σε όλους. Σε όλους τους απανταχού Αργίτες αλλά και σε όλο τον κόσμο, να βοηθάει όλο τον κόσμο, να έχουν πάνω απ’ όλα υγεία, χαρά και κουράγιο αυτές τις περίεργες μέρες που ζούμε.

Να είναι όλος ο κόσμος καλά και κάθε επόμενη μέρα, να είναι καλύτερη από την προηγούμενη», τόνισε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου, στο μήνυμά του.

Ε.Ψ.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Υποχρεωτικά τα POS από 27 Ιουλίου σε 400.000 επιχειρήσεις – Ποια είναι τα πρόστιμα και οι εξαιρέσε

Επόμενο Άρθρο

Παν. Κεπαπτσόγλου: «Η υπόθεση μουσικό σχολείο δεν έχει κλείσει για τον Δήμο Άργους Ορεστικού»

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Λόγω του άστατου καιρού η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών

Εξαιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών, η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας